Super Bezbolne Depilacije EFB Adena

EFB bezbolne depilacije na tržište dolazi s uređajem Adena koji pokazuje zavidnu efikasnost uklanjanja svijetlih, sijedih i crvenih neželjenih dlačica čak i na potamnjeloj koži.

Inovativna IPL tehnologija omogućuje jednaku snagu emitirane energije tijekom bljeska, kao i novi apsorpcijski filteri koji osiguravaju visoku učinkovitost i maksimalnu sigurnost tretmana za korisnike. Efikasnost, sigurnost i profitabilnost su osnovne karakteristike koje se garantiraju korisnicima.

Svjetlost koju proizvodi Adena generira kontroliranu energiju koja se apsorbira u melanin dlake eliminirajući folikul dlake. Ciklus rasta dlake zaustavljen je bez ikakvog rizika za kožu. Termoliza folikula dlake sprječava ponovni rast dlake.

Patentirana valna dužina od 475 nm uspješno se veže za krvni pigment hemoglobin, te dovodi do koagulacije u korijenu dlake. Za eliminaciju dlačica predviđeno je u prosjeku od 4 do 8 tretmana, ovisno o rastu dlaka i zoni koja se tretira. Razmak između tretmana je između 4 i 8 tjedana, ovisno o tretiranoj zoni. Već nakon prvog tretmana uočava se znatno smanjenje rasta dlačica.

Uređaj Adena je uređaj nove generacije progresivne i dugotrajne epilacije, te predstavlja tehnologiju koja je sigurna za korisnika. Osim dugotrajnog uklanjanja dlačica, uređaj Adena također uklanja pjege, smanjuje kapilare, tretira akne i provodi anti-age tretman.