Šminkanje

Usluge

DNEVNA ŠMINKA

Vjerovatno vam je već poznato da postoje različiti tipovi šminke, tako da se razlikuju po prilikama u kojima se koriste. Dnevna šminka, kao što sam naziv kaže, koristi se u raznim dnevnim varijantama, od one neobavezne za sve opuštene dnevne prilike, do onih malo ozbiljnijih, kao što su poslovne. Dnevna šminka treba da bude jedva primetna, a opet da istakne ono najlepše na vašem licu i da pokrije nedostatke, što znači da ne sme izgubiti na prirodnosti. Najčešće se u ove svrhe nanose lagane podloge u kombinaciji sa nežnim i toplim zemljanim tonovima za isticanje jagodica, očiju i usana.

Cijena:15KM


 

VEČERNJA ŠMINKA

Iz naziva možemo zaključiti da se radi o intenzivnijem tipu šminke pogodnim za većinu večernjih prilika. S obzirom na doba dana , večernja šminka zahtjeva malo jaču podlogu i isticanje kontura lica drugačijom tehnikom šminkanja. Isto tako omogućava slobodu služenja većom paletom boja.

Cijena: 30KM


 

ŠMINKA ZA SPECIJALNE PRILIKE

Ovaj tip šminke zahtjeva glamurozniji izgled u odnosu na šminku za veče, pa samim tim dozvoljava više varijacija i prisutnost različitih detalja. Kako vam šminka ne bi izgubila na intenzitetu u ovakvim momentima, obavezan je specijalan fiksator šminke u vidu spreja, koji joj omogućava zagarantovanu višečasovnu trajnost.

Cijena: 40KM

( U cijenu su uključene trepavice)