Profesionalno Šminkanje

Ono što nam je poznato, kada je šminka u pitanju, jeste njen efekat u isticanju ljepote, prikrivanju nedostataka i potpunoj transformaciji lica. Ne smijemo zaboraviti da je najbitnije izvući maksimum, a opet ne izgubiti na prirodnosti i ljepoti.

Uz pomoć neosporivo kvalitetnih kozmetičkih i make-up preparata, stručnosti make-up artista i njegovih savjeta, sugestija, dobićete željeni izgled: šminku za sve prilike, od dnevnih, poslovnih, večernjih, pa i onih specijalnih, kako bi ste se što ljepše osjećale i što bolje izgledale u bitnim trenutcima.

Tu smo da ispunimo vaše najmaštovitije zahtjeve od fantasy make-up-a do šminke za maskenbal, pozorište, televiziju ili film. U našem studiju se može uraditi dnevni, večernji i posebno svečani make-up. Šminka treba da bude prilagođena vašoj koži, crtama lica, prilici, i da istakne ono najljepše na vašem licu, a da pokrije nedostatke, što znači da ne smije izgubiti na prirodnosti.

Služimo se paletama od preko 120 boja i nijansi za isticanje očiju i usana. Po istraživanju jedne renomirane kozmetičke kuće, samo 15-20% žena u Bosni i Hercegovini se šminka pravilno, skladno, shodno namjeni. Zbog toga pored usluga šminkanja, organizujemo mini radionice gdje se to može naučiti, kao i kompletan kurs za zvanje make-up artist.

Cijena: 30KM