Pedikir

PEDIKIR

Da bismo vodili brigu o svojim stopalima, potrebno je raditi pedikir u  prosjeku jednom mjesečno ljeti, a zimi jednom u mjesec, dva.

Pedikir podrazumijeva natapanje stopala u toploj kupki, sa mirišljavom morskom soli uz blagu vibro masažu. Zatim skidanje zadebljanja kože, turpijanja, obrade žuljeva i kurjih očiju, obrada zanoktica i poliranje i oblikovanje noktiju, piling stopala, masaža uz hranljivu kremu i eterična ulja. Zatim slijedi lakiranje po želji klijenta i masaža na samom kraju za opuštanje!

Cijena: 20KM


MAVEX pedikir

U ponudi kozmetičkih usluga koje nudimo izdvajamo Mavex Pedikir. Rezultati od samo jednog tretmana su nevjerovatni! Mavex prozvodi se proizvode u Švajcarskoj isključivo sa biljkama sa Alpa!

Rezultat su meka i lijepa stopala bez dosadnih turpijanja i skidanja naslaga sa žiletima! Ovaj tretman traje samo nekih 30-tak minuta!

Cijena: 30KM


Medicinski pedikir

Pored već ostalog što smo naveli, radi se obrada uraslih noktiju ili  protetika deformisanih noktiju. Po potrebi se daje lidokain u spreju ali  uglavnom se radi sa velikom pažnjom i sterilnim  instrumentima tako da  pacijent oseti minimalan bol ili nelagodnost. U svakom slučaju rešava se  problem koji vas muči, možda i mesecima.

 Cijena: 35KM


Trajni lak

Na nogama, podrazumeva  ojačavanje noktiju i ukrašavanje. Radi se najčešče u ljetnjem periodu,  mada po želji može i bilo kada.

Cijena: 15KM