Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica je dio lične higijene koja se podrazumjeva minimalno jednom mjesečno. Lice je uopšteno izloženo smogu, duvanskom dimu, sunčevim zracima, atmosferskim promjenama, sitnim česticima prašine, ostacima šminke i slično. Sve ovo nije na prvi pogled vidljivo, ali ostavlja dugoročne tragove na koži. Za dublji tretman čišćenja kože nije dovoljan samo tonik, magična rukavica i slično.

Higijenskim tretmanom oslobodićete kožu od nečistoće, suvišnog sebuma, izumrlih ćelija, mitisera i drugih sličnih promena. Pravilnim izborom preparata, kako za sam tok tretmana, tako i za produženu kućnu njegu, mi brinemo o tome da Vaša koža izgleda čisto, njegovano i svježe.

Sa njegom kože korisno je početi što ranije, jer se time usporava proces starenja. Svaki čovjek je individua sa vlastitim nasleđenim karakteristikama, pa ćete kroz ovaj tretman saznati kakvo je stanje vaše kože i kako da se prema njoj ophodite. Ovaj tretman nije univerzalan i za svaki tip kože se pravi koktel različitih preparata i daje se preporuka za samostalno njegovanje.

Higijenskim tretmanom ne dobija se samo čišćenje lica, već i hidriranje kože, pojačana mikrocirkulacija, što direktno utiče na stvaranje fibroblasta, odnosno pospješuje se proizvodnja kolagena i elastina koji daju elastičnost i čvrstinu koži. Rezultate pratimo i bilježimo, u cilju očuvanja i poboljšanja stanja vaše kože.

Cijena: 30KM