Japanska metoda iscrtavanja obrva

Kažu kako su obrve okvir našeg lica i svako ko je ikada imao problema s njima će se složiti s tim. Japanska metoda iscrtavanja obrva pomoći će vam da preskočite dosadno crtanje.

Ova tehnika spada u kategoriju polutrajnog make upa (‘semi-permanent’). Japanska metoda omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Rezultat  je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo  nevidljiva, pošto se svaka dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu  izbrisati kao u slučaju klasičnog make upa, nego su postojane na bazenu,  plaži i u teretani. Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve  prilagođene vašem licu u potpunosti. Gotovo ni jedna žena nije zadovoljna svojim prirodnim lukom obrva –  zato ih i čupamo! Rijetke, svijetle, loše počupane, s rupama od ožiljaka ili jednostavno nesavršene?

Japanska metoda iscrtavanja obrva će vas oduševiti jer pruža dugotrajne rezultate. Postupak iscrtavanja obrva japanskom tehnikom sastoji se od nekoliko koraka, a prvi je savjetovanje o željama i  procjena trenutnog stanja obrva. Slijedi digitalni izračun simetrije, slikanje i ocjena. Prvo se olovkom iscrta probna forma obrva,  kako bi klijentkinja mogla izabrati novi oblik koji joj se sviđa. Kada se  završi s probnim crtanjem, bira se boja koju oblikujemo prema boji tena,  prirodnih dlačica obrva i željama klijenta i tek tada krećemo s  postupkom iscrtavanja. Tri sedmice poslije iscrtavanja, radi se korekcija ako je potrebna (provjeri se stanje i docrtaju se još koje dlačice). Kod mješovite i masne kože kože treba doći na dvije korekcije. Trajnost obrva je oko dvije godine, a zavisi i o izlaganja UV zrakama, tipu kože i slično.

Cijena: 200KM