Anticelulit tretman – Gipsane bermude

Gipsane bermude su anticelulit tretman namjenjen tretiranju celulita, otečenih nogu i stomaka ( edematozna stanja celulita), lokalizovane masnoće, i neelastičnosti kože. Aktivne supstance koje su odgovorne za rješavanje ovih problema su:

  • silicijum – ima ulogu u stvaranju kolagena
  • magnezijum-veoma važna komponenta za učvršćivanje tkiva
  • bakar- ima važnu ulogu u stvaranju elastina
  • gvožđe-očuvanje mlade kože i tonusa
  • cink-vezuje slobodne radikale, tj.poboljšava eliminaciju štetnih materija

Ovim fenomenalnim tretmanom može se skinuti čak i cijeli konefekcijski broj za 1 tretman, za vrlo kratko vrijeme (45min).

Aktivne supstance gipsanih bermuda djelujući međusobno, učvršćuju kožu, podižu joj tonus, daju elastičnost i što je najbitnije, tope masne naslage uzrokovane prisustvom toksina u organizmu. U toku ovog anticelulit tretman-a tretirano područje se osobađa viška slobodnih radikala i znojenjem se izlučuju, tako da je efekat vidljiv već nakon prvog tretmana! Takođe, podstiče se protok limfe, što dovodi takođe do oslobađanja štetnih materija koje su glavni uzrok stvaranja celulita i neravnina na koži.

Ovim se vrši detoksikacija kože koja može da se kombinuje i sa anticelulit masažama ili ručnom limfnom drenažom. Potrebno je napomenuti da je ovaj tretman veoma pogodan za Vasa KRITIČNA MJESTA (bokovi, zadnjica, butine, stomak ), a ako želite da za neku priliku izgubite čak i do 1 konfekcijski broj i steknete željenu figuru, ovo je pravi izbor za Vas!

U toku tretmana nanose se preparati u obliku oligoelemenata koji učestvuju u borbi protiv upornog celilita i štetnih materija.

Napomenućemo da je ovo body wrap tehnika koja podrazumeva bandažiranje, uvijanje kritičnih dijelova tijela bez kontraindikacija!

Tretman preporučujemo da se radi u seriji od 6-8 tretmana na 5 dana, sve u zavisnosti od stanja celulita i viška tečnosti. Posle ovog tretman ne preporučuje se tuširanje 3h, jer aktivne supstance gipsanih bermuda i dalje djeluju poslije tretmana. Za bolje rezultate, kombinovati sa ručnom masažom ili drenažom.

Cijena: