Anti-age tretman lica

Razlozi starenja kože su isti za sva tkiva, ali su njihovi efekti različiti u ovim djelovima:

– na nivou epiderma,
– na nivou derma.

Neravnoteža sinteze u dermu uslovljena je spoljašnjim i unutrašnjim faktorima. Usljed toga dolazi do stvaranja slobodnih radikala i promene sistema spoljne kontrole ćelijskog funkcionisanja. Procesom starenja epidermis postaje suv, hrapav i sklon ljušćenju. Granica izmedju derma i epiderma postaje tanja, a otpornost kože prema prodoru materija iz spoljne sredine je znatno manji.

Da bi se odložila pojava prvih znakova starenja kože, a to su bore, proširene pore, tamnija boja, pojava hiperpigmentacije, gubitak sjaja i opuštenosti, treba estetsku njegu prilagoditi stvarnim potrebama kože.

Ovim vođeni osmišljena je neinvazivna metoda i njega lica kako bi regenerisali i podmladili svoju kožu. Tretman se sastoji iz anti age masaže lica i botox peel off maske.

Poslije dobro očišćene i pripremljene kože tretman se započinje pilingom lica koji u potpunosti uklanja izumrle ćelije sa površine kože i uspostavlja savršenu hidrolipidnu ravnotežu. Zatim slijedi anti age masaža lica koja stimuliše, opušta, zagrijeva i drenira tkivo lica. Time se poboljšava tonus, cirkulacija i bolji prodor preparata koje nanosimo na kožu lica.

Botox peel of maska je poseban spoj visoke tehnologije i bioloških osobina alginata koji imaju izizetno stimulativno dejstvo na epidermis, preoblikujući kožu koja je izgubila tonus i jedrinu. Namenjena je svim tipovima kože lica za smanjenje bora, stimulaciju prirodnog obnavljanja kože i vraćanja prirodne elastičnosti, sjaja i glatkoće. Maska sadrži Argireline – heksapeptid koji se sastoji od prirodnih aminokiselina, smanjuje dubinu bora i linija na licu nastalih zbog starenja, kontrakcije mišića i mimike lica. Zbog svog miorelaksantnog svojstva, smanjuje bore.

Ovom kombinacijom masaže i profesionalnih anti age preparata prevazilazimo sve znakove starenja naše kože lica. Koža postaje hidrirana, jedra i zategnuta.

Cijena: 70KM